Winkeldieven gevat

 1. Joshua Heath staat met Leuven Bears voor slotweekend: “Nederig blijven en ambitie gaan perfect samen”
  Basketbal Euromillions League

  Joshua Heath staat met Leuven Bears voor slotweek­end: “Nederig blijven en ambitie gaan perfect samen”

  Dit weekend worden de laatste wedstrijden van de reguliere basketbalcompetitie gespeeld. Leuven Bears gaat vrijdagavond nog op bezoek bij landskampioen Oostende. Zondag wordt in de Sportoase afgesloten tegen Charleroi. De wiskundige zekerheid over de zesde plaats is intussen een feit. Beide wedstrijden kunnen al in functie staan van de komende play-offs.
 2. Jo ‘met de banjo' De Clerq speelt op zijn 74ste nog (wandel)voetbal: “Ik kan het iedereen aanraden, maar ik verzeker u: het gaat er ook bij ons nog píttig aan toe”
  PREMIUM
  Leuven/Herent

  Jo ‘met de banjo' De Clerq speelt op zijn 74ste nog (wandel)voetbal: “Ik kan het iedereen aanraden, maar ik verzeker u: het gaat er ook bij ons nog píttig aan toe”

  Voetbal Vlaanderen investeert de komende vier jaar liefst 60 miljoen euro om letterlijk iedereen aan het voetballen te krijgen. Opvallend gegeven: de federatie mikt ook op oudere mensen en dat is volgens wandelvoetballer Jo ‘met de Banjo’ De Clercq - actief bij de OHL Old Stars - geen moment te vroeg. “Ik ben 74 jaar jong en ik ben het levende bewijs dat wandelvoetbal een meerwaarde is voor je sportieve en sociale leven”, aldus de Herentenaar.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”