Organisatoren Stefan Frissen en Wouter Van Melkebeek blikken terug op de meest succesvolle Winefair ooit in Leuven.
Volledig scherm
Organisatoren Stefan Frissen en Wouter Van Melkebeek blikken terug op de meest succesvolle Winefair ooit in Leuven. © RV

Winefair breekt records in Hal 5: 4.000 bezoekers. “Steeds meer jonge mensen zijn geboeid door wijn”, zegt organisator Stefan Frissen

De bekende wijnbeurs Winefair heeft de beste editie ooit achter de rug in Leuven. Het event lokte het voorbije weekend iets meer dan 4.000 bezoekers naar Hal 5 in Kessel-Lo. Dat zijn er zo’n duizend meer in vergelijking met vorig jaar. “Het was de beste editie ooit”, zegt organisator Stefan Frissen.

0 reacties

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.