Het WK wielrennen in Leuven is een hele belevenis en de stad verwacht deze week ruim een half miljoen bezoekers.
Volledig scherm
Het WK wielrennen in Leuven is een hele belevenis en de stad verwacht deze week ruim een half miljoen bezoekers. © Vertommen

Wielerkoorts stijgt in Leuven: deze wedstrijden staan op het programma

LeuvenAfgelopen weekend werd het WK Wielrennen op gang getrapt met de tijdritten aan zee maar vanaf donderdag is Leuven het epicentrum van het wielercircus. Meer concreet staat er van donderdag tot zondag wielerplezier op het programma.

0 reacties

 1. Benjamin Bambi N’Zanga rukt met Olympia Wijgmaal verder op naar gedeelde derde plaats: “Blijven groeien als ploeg”
  voetbal tweede nationale B

  Benjamin Bambi N’Zanga rukt met Olympia Wijgmaal verder op naar gedeelde derde plaats: “Blijven groeien als ploeg”

  Niemand die Olympia Wijgmaal op dit moment een halt kan toeroepen, ook Cappellen niet dat met 2-1 in het zand beet. Mocht het een kleine troost zijn voor de Antwerpenaren, het was wel een gevleide zege voor de troepen van trainer De Pauw. Maar de 13 op 15 is een feit en zo maakt Wijgmaal zelfs voor het eerst zijn opwachting in de top drie.
 2. Milan De Laet wil minstens vicekampioen in de Fiesta Sprint Cup Belgium worden
  autosport

  Milan De Laet wil minstens vicekampi­oen in de Fiesta Sprint Cup Belgium worden

  Tijdens de vijfde meeting van de Ford Fiesta Sprint Cup werden de kaarten grondig door elkaar geschud en dat geeft, mede onder invloed van het vroegtijdig KO van de tweevoudige kampioen Kenny Herremans, een volledig gewijzigde hiërarchie in de puntenstand. De jonge Brusselaar Nathan Vanspringel versterkte zijn leidersplaats, maar de rijder van de #29 Vanspringel Automobiles moet nu wel Junior-collega Milan De Laet uit Haacht dulden als de meest directe tegenstrever. De man van de #22 EJ Automotive heeft Leuvenaar Kenny Herremans naar de derde plaats in het kampioenschap verwezen.