Links Wesley, rechts Anita
Volledig scherm
PREMIUM
Links Wesley, rechts Anita © rv

Wie zijn de drie mysterieuze mannen die week voor drievoudige moord ‘s nachts plots in Kessel-Lo circuleerden?: “Volledig in het zwart gekleed en sindsdien spoorloos”

Een week na de drievoudige moord in Kessel-Lo blijft het een mysterie wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning waar Anita (54), haar zoon Wesley P. (23) en vriend des huizes Rikki J.(47) om het leven kwamen. Het parket stelt dat ze alle drie werden vermoord met ‘onnoemelijk veel snij- en steekwonden’ en er nog minstens één dader spoorloos is. Een piste die zeker onderzocht lijkt te worden is die van drie in het zwart geklede mannen. 

  1. “Hado heeft het potentieel van padel, maar dan zonder de overlast”: Herents bedrijf Meta3D lanceert nieuwe virtuele sport
    PREMIUM
    Herent

    “Hado heeft het potentieel van padel, maar dan zonder de overlast”: Herents bedrijf Meta3D lanceert nieuwe virtuele sport

    In de oude Vitalac-melkfabriek in Herent bruist het weer van het leven. Voortaan kun je er namelijk terecht voor een potje hado. ‘Wat?’, hoor ik u zeggen. Trefbal met een Virtual reality-bril op, daar lijkt het wat op. Peggy De Smedt (54) en Robin Waslander (53) bieden met hun bedrijf Meta 3D het nieuwste van wat virtual en augmented reality te bieden heeft aan. En daar hoort sinds kort ook de virtuele Japanse sport bij.