Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Getty Images/EyeEm

Werkstraf van 80 uur voor cocaïnedealer die betrapt werd tijdens verkeerscontrole

LEUVENEen cocaïnedealer is veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur. De boete van 8.000 euro is voor 7.200 euro met uitstel. Hij vertoonde zenuwachtig gedrag tijdens een verkeerscontrole. De politie vond de coke in een sok.

 1. Deelbakfiets alsmaar populairder in Leuven: “We breiden het aanbod gevoelig uit, bijna een verdubbeling”
  PREMIUM
  3

  Deelbak­fiets alsmaar populair­der in Leuven: “We breiden het aanbod gevoelig uit, bijna een verdubbe­ling”

  Sinds de zomer van 2020 kunnen Leuvenaars gebruik maken van dertig elektrische deelbakfietsen van Cargoroo. Op drie jaar tijd verviervoudigde het aantal ritten en verdrievoudigde het aantal gebruikers. Daarom breiden de stad Leuven en Cargoroo het aantal deelbakfietsen nu uit: “Daarnaast werden de bestaande fietsen zopas vervangen door een nieuw model”, stelt schepen van Mobiliteit David Dessers (Groen).
  Leuven
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.