Illustratie rechtbank Leuven.
Volledig scherm
Illustratie rechtbank Leuven. © vertommen

Wat een blunder. Naamgenoot gedagvaard in zedenzaak met minderjarig meisje: “Zijn vrouw heeft het ontdekt”

LEUVENTijdens de zedenzitting van de correctionele rechtbank in Leuven, moest een zekere K.V. zich verantwoorden voor het misbruik van een minderjarig meisje. Alleen werd de verkeerde K.V. voor de rechter gebracht. “Hij heeft het thuis mogen uitleggen”, wist zijn advocaat.

  1. VIDEO. Lucie 'the queen' Mertens uit Leuven viert 2.555ste taxirit: “Ik zat al 51.100 minuten in een taxi en ik weet perfect wat me dat heeft gekost”
    PREMIUM
    Leuven

    VIDEO. Lucie 'the queen' Mertens uit Leuven viert 2.555ste taxirit: “Ik zat al 51.100 minuten in een taxi en ik weet perfect wat me dat heeft gekost”

    Het ene record is het andere niet maar Lucie ‘the queen’ Mertens (78) schreef zopas toch een opmerkelijke mijlpaal op haar palmares. Ze spendeerde al exact 51.100 minuten in een taxi en dat leverde haar in Leuven onder meer de bijnaam Madam Chichi op. “Nochtans is altijd een taxi nemen voor mij veel goedkoper dan een eigen wagen. Ik ben trouwens bang in de auto”, aldus de 78-jarige stadsgids die op Queen Elizabeth II lijkt.