Gemeentelijke Basisschool Keerbergen
Volledig scherm
Gemeentelijke Basisschool Keerbergen © RV

Was het nu quarantaine, noodrem, of toch afkoelingsperiode? Gemeentelijke Basisschool Keerbergen gaat dan maar over tot gedeeltelijke sluiting: “We voelen ons als kanonnenvlees”

Het coronavirus woedt ongenadig verder in de onderwijssector. Ook de gemeentelijke basisschool Lozenhoek in Keerbergen kondigde gisteren aan naar een gedeeltelijke sluiting voor het derde, vierde en zesde leerjaar over te gaan. Directeur Steven Gorteman (41) licht de beslissing toe. 

  1. Bart Somers (Open Vld) bezoekt Lubbeeks vrijwilligerskorps: “Bijzonder interessant project dat als inspiratie kan dienen voor heel Vlaanderen”
    Lubbeek/Mechelen

    Bart Somers (Open Vld) bezoekt Lubbeeks vrijwilli­gers­korps: “Bijzonder interes­sant project dat als inspiratie kan dienen voor heel Vlaanderen”

    Viceminister-president Bart Somers (Open Vld) heeft een bezoek gebracht aan het vrijwilligerskorps van Lubbeek. Dat is een project van burgemeester Theo Francken (N-VA) waar jongeren worden opgeleid om ondersteuning te kunnen bieden in tal van noodsituaties in hun gemeente. “We willen dit straf project promoten in heel Vlaanderen en het uitrollen naar Mechelen is zeker en vast een mogelijkheid in de nabije toekomst”, vertelt Somers.