Bij Longin Service is het bijna een traditie geworden dat vaders en zonen in hetzelfde bedrijf aan de slag zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Longin Service is het bijna een traditie geworden dat vaders en zonen in hetzelfde bedrijf aan de slag zijn. © Longin Service

War on talent? Niet bij Longin Service, waar zeven zonen in de voetsporen van hun vader treden: “Het vertrouwen hier is groot”

Leuven/RotselaarDe zoektocht naar goede nieuwe krachten is voor veel bedrijven een uitdaging maar bij Longin Service in Rotselaar loopt het wonderwel vlot. Meer zelfs, het bedrijf van de Leuvense racepiloot Bert Longin vond de oplossing in eigen rangen. “Zeven zonen treden professioneel in de voetsporen van hun respectievelijke vader. In ons land moet dat een primeur zijn”, vertelt Bert Longin trots.

0 reacties

 1. Beschuldigde praat zichzelf aan de galg tijdens verhoor over steekpartij op ex: “Mijn kinderen zijn hun moeder kwijt? Ik trouw wel met een nieuwe vrouw”
  PREMIUM
  VILVOORDE/LEUVEN

  Beschuldig­de praat zichzelf aan de galg tijdens verhoor over steekpar­tij op ex: “Mijn kinderen zijn hun moeder kwijt? Ik trouw wel met een nieuwe vrouw”

  Beschuldigde Lecha Sultakhanov (40) heeft zich tijdens zijn verhoor over de feiten behoorlijk vastgereden in de selectief voorgewende zwarte gaten in zijn geheugen. De man staat terecht voor de moord op zijn 31-jarige ex-vrouw, die op oudejaarsdag 2018 met messteken om het leven werd gebracht. Ook over eerdere slagen aan de moeder van zijn twee kinderen kon de Tsjetsjeen zich maar weinig herinneren. “U heeft toen zes maanden cel gekregen. Waarvoor een assisenproces al niet goed is”, friste een geprikkelde voorzitter het geheugen van de man op.
 2. Katje Twenty komt na acht (!) jaar opnieuw thuis: “Nog even lief, maar wel een dikke patat geworden”
  Oud-Heverlee
  36

  Katje Twenty komt na acht (!) jaar opnieuw thuis: “Nog even lief, maar wel een dikke patat geworden”

  Marie-Claire (68) en Firmin (66) uit Oud-Heverlee konden hun geluk maandag niet op: hun katje Twenty dat in 2013 spoorloos verdween, kwam terug thuis. Kerngezond en even speels, maar wel met een extra vetlaagje volgens Marie-Claire. De witte kater werd uiteindelijk gevonden in het Limburgse Tessenderlo en de gelukkige eigenaars hebben nu een vermoeden hoe ze daar beland is. “Ze herkent haar favoriete plekjes bij ons thuis zelfs nog”, glundert Marie-Claire.