Danny Junior op bezoek bij Maxime Roofthooft van 't Hoekske in Keerbergen
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Junior op bezoek bij Maxime Roofthooft van 't Hoekske in Keerbergen © Vertommen

Waar houden de cafébazen uit onze regio zich vandaag zoal mee bezig? “Stilzitten kunnen we niet, dus nemen we maar tijdelijk een nieuwe job aan”

LeuvenGoed nieuws voor de niet-essentiële winkels in ons land, maar nog geen groen licht voor de horeca. Cafés en restaurants blijven zeker gesloten tot 15 januari. De zoveelste zure appel om door te bijten. Werchterse cafébaas Danny Junior (45) trok samen met onze reporter naar Keerbergen en Leuven om zijn collega’s een hart onder de riem steken, en eens te horen met wat iedereen zich tegenwoordig bezig houdt. 

 1. Leuvense jongeren vragen aandacht voor mentale gezondheid: “Wij zien zwaar af en hebben het gevoel altijd achteraan in de rij te staan”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense jongeren vragen aandacht voor mentale gezondheid: “Wij zien zwaar af en hebben het gevoel altijd achteraan in de rij te staan”

  Een tiental middelbare scholieren heeft zaterdag op het Martelarenplein in Leuven actie gevoerd om aandacht te vragen voor het mentaal welzijn van jongeren. Om klokslag 11.55 uur ging er door de studentenstad een alarm af om duidelijk te maken dat het vijf voor twaalf is. “Veel jongeren vrezen dat ze de leerachterstand niet ingehaald krijgen en hun jaar moeten dubbelen.”
 1. Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken

 2. Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'
  Play

  Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'