Intrafamiliaal geweld laat sporen na en zowel CD&V als Vrouw&Maatschappij zullen blijven strijden tegen het probleem.
Volledig scherm
Intrafamiliaal geweld laat sporen na en zowel CD&V als Vrouw&Maatschappij zullen blijven strijden tegen het probleem. © Vertommen

Vrouw&Maatschappij doet Leuvense politie hond cadeau: “Als teken van hun engagement in de strijd tegen intrafamiliaal geweld”

LeuvenVrouw & Maatschappij voerde vanmorgen samen met CD&V actie rond de problematische gevolgen van intrafamiliaal geweld voor kinderen. Onder meer Els Van Hoof (CD&V) en Karin Brouwers (CD&V) gaven de Leuvense politie witte lintjes en een knuffelhond cadeau. Eerder op de ochtend sensibiliseerden ze ook de reizigers aan het Leuvense station.

0 reacties

  1. Stad Leuven voorziet noodopvang in extra week kerstvakantie: “Niet voor alle ouders mogelijk om opvang voor hun kinderen te regelen”
    Leuven

    Stad Leuven voorziet noodopvang in extra week kerstvakan­tie: “Niet voor alle ouders mogelijk om opvang voor hun kinderen te regelen”

    Om de kracht van de coronapandemie af te zwakken, besliste het Overlegcomité vorige week om de kerstvakantie een week vroeger te laten beginnen, meer concreet op 20 december. “Voor ouders die hun kinderen die week onmogelijk zelf kunnen opvangen en die ook niet terecht kunnen bij bestaande initiatieven is er noodopvang van de stad Leuven”, zegt schepen van Onderwijs Lalynn Wadera (Vooruit).