Het gezin van Leila, met man Ali en dochtertje Sara.
Volledig scherm
Het gezin van Leila, met man Ali en dochtertje Sara. © De Prycker

Vrouw reageert na borstvoedingsincident in zwembad: “Daar zien ze mij niet meer”

Leila Mirbagher (31) was dit weekend met haar dochtertje Sara van 6,5 maand oud aan het zwemmen in het Leuvense Sportoasezwembad toen Sara honger begon te krijgen. Daarop besloot Leila om haar dochtertje de borst te geven. Een redder vroeg haar om dit niet in het openbaar te doen, waarna er heel wat commotie op sociale media ontstond.

354 reacties

 • David Limbos

  2 jaar geleden
  Het is de manier waarop je borstvieding geeft. Mijn vrouw gaf borstvoeding op een familiefeest en niemand had het gemerkt. Zij had altijd een lichte sjaal bij. Kon heel discreet borstvieding geven. Dan is er geen probleem.
 • marcel mampaey

  2 jaar geleden
  voor mij mag die mevr borstvoeding geven waar ze wil maar in een zwembad is iets anders .als de toezichters vinden dat het niet kan dan heeft ze zich daar aan te houden .
 • Line Breemer

  2 jaar geleden
  Die borstvoedingsobsessie gaat er echt over, borstvoeding is iets tussen moeder en kind, niet om je borsten met de wereld te delen, op elke plaats en elke tijd! Naturisten moeten zich ook aan tijd en plaats houden.
 • Patrick De pauw

  2 jaar geleden
  Borstvoeding geven moet op een goedgekeurde plaats gebeuren en niet zomaar overal!die vrouw wou gewoon aandacht en meer niet?stof om de wet te maken
 • Hugo de De

  2 jaar geleden
  ze zoekt gewoon confrontatie op en is niet voor reden vatbaar ! gaat helemaal niet over borstvoeding in openbaar blij dat ze verhuisd! problemen lossen zich zelf dikwijls op !
 1. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den

 2. Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar
  Play
  Flikken BXL

  Zo 'vieren' Brusselse agenten nieuwjaar