‘T. Crist’ en ‘Jenna’ uit India beloofden haar miljoenen dollars, maar twee maanden later is het slachtoffer volledig bankroet.
Volledig scherm
PREMIUM
‘T. Crist’ en ‘Jenna’ uit India beloofden haar miljoenen dollars, maar twee maanden later is het slachtoffer volledig bankroet. © Vertommen

Vrouw (54) wil terminaal zieke partner steunen, maar raakt 12.000 euro kwijt aan internetoplichters: “Ze beloofden mij miljoenen dollars”

LeuvenUit jaarcijfers van de Leuvense politie blijkt dat cybercriminaliteit in de politiezone met maar liefst 162% gestegen is in 2020 tegenover het jaar voordien. De coronacrisis was een sterke factor in die stijgende cijfers. Een 54-jarige vrouw uit Leuven werd zo het slachtoffer van ‘T. Crist’ en ‘Jenna’ uit India. Zij beloofden haar miljoenen dollars, maar twee maanden later is het slachtoffer volledig bankroet. “Ze bedreigen me zelfs met boetes omdat ik niet meer wil betalen”, vertelt ze anoniem.

 1. Onze man volgt een dag praktijkopleiding bij De Lijn: “Voorruitsproeiervloeistof. Dat is dus een echt woord hé!”
  PREMIUM
  Leuven

  Onze man volgt een dag praktijkop­lei­ding bij De Lijn: “Voorruit­sproei­er­vloei­stof. Dat is dus een echt woord hé!”

  Leerkrachten, verplegers, opvoeders. Maar ook aan buschauffeurs is een groot tekort. Dit jaar stoomde vervoersmaatschappij al 660 aspirant-chauffeurs klaar voor een leven op de baan tijdens een zes weken durende opleiding, en volgend jaar mikt De Lijn zelfs op 800 nieuwe rekruten. In Stelplaats Leuven Noord reden Anke Breyssem (25) en Sasa Gorelov (42) voor het eerst met een bus. Onze man mocht ook plaatsnemen achter het servostuur.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.