Illustratie. speed pedelec
Volledig scherm
Illustratie. speed pedelec © Shutterstock

Vrouw (48) op speed pedelec gewond na aanrijding

LeuvenDonderdag omstreeks 14.20u gebeurde er op de Aarschotsesteenweg in Wilsele, net voorbij het kruispunt met de Puttebroekstraat, een verkeersongeval. 

 1. M Leuven opent vanaf nu 24/7: “Actief inzetten op digitalisering en kunst zoveel mogelijk naar de mensen brengen”
  PREMIUM
  Leuven

  M Leuven opent vanaf nu 24/7: “Actief inzetten op digitalise­ring en kunst zoveel mogelijk naar de mensen brengen”

  M Leuven zal vanaf vandaag 24 op 7 te bezoeken zijn, virtueel wel te verstaan. Met de lancering van de nieuwe website zijn de 360°-tours, magazines, podcasts en natuurlijk ook de activiteiten in het museum zelf vlotjes online te bekijken. “Na de zomer kan er ook digitaal in de collectie gedoken worden op mleuven.be”, kondigt schepen van Cultuur Denise Vandevoort (Vooruit) nog aan.
 2. Festivalburgemeester Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”
  PREMIUM

  Festival­bur­ge­mees­ter Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”

  De seismograaf in Werchter gaat volgende week weer in het rood. Tienduizenden mensen staan te trappelen om Rock Werchter na drie jaar corona-afwezigheid weer in hun armen te sluiten. Ook burgemeester Jelle Wouters (CD&V) telt de dagen af naar zijn tweede editie als burgemeester. “We hebben de vrijgekomen tijd goed besteed en zijn beter voorbereid dan ooit.”