Het Leuvense stadsbestuur roept de Leuvenaars op om de vrede mee uit te dragen op 21 september.
Volledig scherm
Het Leuvense stadsbestuur roept de Leuvenaars op om de vrede mee uit te dragen op 21 september. © RV

Vredesworkshop in Wereldcafé

LeuvenDe Leuvense Vredesbeweging organiseert op dinsdag 21 september een vredesworkshop in Wereldcafé.coop op het Joris Helleputteplein in Leuven.

0 reacties

 1. Onthaalhuis ‘De Nomade’ viert haar eerste verjaardag
  LEUVEN

  Onthaal­huis ‘De Nomade’ viert haar eerste verjaardag

  Gezelligheid troef in het Heuvelhofpark in Kessel-Lo, want het onthaalhuis voor nieuwkomers De Nomade heeft haar eerste verjaardag gevierd met een feest afgelopen weekend. Nieuwkomers, buurtbewoners en partners kwamen samen en genoten van demonstraties, muziek en een hapje en drankje. “De Nomade opende in volle coronatijd. Dus we zijn heel blij dat we nu écht kunnen samenkomen om elkaar beter te leren kennen”, zegt schepen van Diversiteit Lalynn Wadera (Vooruit).
 2. Kersvers vader Jamie Vandenbalck wil winnen in Francorchamps voor zijn dochter
  AUTOSPORT

  Kersvers vader Jamie Vandenbal­ck wil winnen in Francor­champs voor zijn dochter

  Jamie Vandenbalck pendelt dit weekend tussen Spa-Francorchamps en het ziekenhuis waar zijn kersverse dochter verblijft, want het Leuvense autosporttalent is immers net voor de eerste maal vader geworden. Vandenbalck rijdt dit seizoen in de nieuwe BMW M2 Cup en bezet daarin de tweede plaats in het kampioenschap. Vandenbalck maakt samen met zijn teamgenoot Willem Meijer nog steeds kans op de titel.