Bieke Verlinden voor wzc Remy in Leuven. De voorzitter van Zorg Leuven is trots op de vaccinatiegraad van 94,5 % maar wat betekent dat in de praktijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bieke Verlinden voor wzc Remy in Leuven. De voorzitter van Zorg Leuven is trots op de vaccinatiegraad van 94,5 % maar wat betekent dat in de praktijk. © Vertommen

Vraag van de dag: wanneer mag de hele familie weer op bezoek bij oma of opa in het woonzorgcentrum?

LeuvenWzc Remy vierde eind vorige week feest met een optreden van Vanessa Chinitor. De reden? Zorg Leuven heeft een vaccinatiegraad van 94,5 procent bereikt en dat biedt uiteraard perspectief voor versoepelingen. Blijft de vraag: wanneer mag je met de hele familie weer op bezoek bij opa en oma, inclusief pannenkoeken en koffie? Bieke Verlinden, voorzitter van Zorg Leuven, geeft het antwoord.

0 reacties

 1. Feestje met zangeres Vanessa Chinitor in wzc Remy in Leuven: “Om geslaagde vaccinaties te vieren”
  PREMIUM
  Leuven

  Feestje met zangeres Vanessa Chinitor in wzc Remy in Leuven: “Om geslaagde vaccina­ties te vieren”

  De bewoners van woonzorgcentrum Remy in Leuven beleefden een spannende ochtend. Niemand minder dan zangeres Vanessa Chinitor gaf een mini-optreden om de geslaagde vaccinatiecampagne te vieren. “We zitten aan een vaccinatiegraad van 94,5 %. Dit geeft ons allemaal nieuwe hoop”, aldus voorzitter Bieke Verlinden. De bewoners zelf waren aangenaam verrast maar hopen toch zo snel mogelijk weer meer familie en vrienden te mogen zien.
 2. Leuven verlengde Vaartkomshuttle, maar 4 uur gratis parkeren niet: “Het bracht geen soelaas want de bezettingscijfers bleven slecht”
  Leuven
  3

  Leuven verlengde Vaartkoms­hutt­le, maar 4 uur gratis parkeren niet: “Het bracht geen soelaas want de bezettings­cij­fers bleven slecht”

  Oppositiepartij N-VA Leuven stelt zich vragen bij de beslissing om 4 uur gratis parkeren in parking Vaartkom niet te verlengen. “En dat terwijl de shuttlebus tussen de parking en het centrum wel werd verlengd met een prijskaartje van 100.000 euro. Dan had het stadsbestuur dat geld beter geïnvesteerd in gratis ondergronds parkeren in het centrum”, zegt gemeenteraadslid Katrien Houtmeyers.
 1. “Heeft iemand mij zien vallen? Het is voor de verzekering”: Siemen (26) breekt beide ellebogen tijdens eerste week als Deliveroo-koerier
  Leuven

  “Heeft iemand mij zien vallen? Het is voor de verzeke­ring”: Siemen (26) breekt beide ellebogen tijdens eerste week als Deliveroo-koe­rier

  Een gedroomde start op zijn nieuwe job kan je het niet noemen. Siemen Robeet (26) uit Leuven smakte tijdens zijn eerste week als Deliveroo-koerier in de studentenstad hard tegen de grond. De balans: twee gebroken ellebogen. “Handig is het niet”, zegt de jongeman vanuit zijn zetel. “Het enige wat ik kan doen is gamen en televisiekijken." Siemen zoekt nu voor de verzekering getuigen van het ongeval dinsdagmiddag aan het station.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king