Normaal gesproken zou Hannes De Geest pas vanaf begin 2023 gemeenteraadslid  worden voor Vooruit in Leuven nadat Bert Cornillie schepen wordt ter vervanging van Denise Vandevoort maar dat loopt anders door het afscheid van Laila El Abouzi.
Volledig scherm
Normaal gesproken zou Hannes De Geest pas vanaf begin 2023 gemeenteraadslid worden voor Vooruit in Leuven nadat Bert Cornillie schepen wordt ter vervanging van Denise Vandevoort maar dat loopt anders door het afscheid van Laila El Abouzi. © Vertommen

Vooruit verwelkomt Hannes De Geest nu al als gemeenteraadslid

LeuvenOp de gemeenteraad van vanavond legt Hannes De Geest de eed af als gemeenteraadslid voor Vooruit.

0 reacties

  1. Heistse metalband Carnation als enige Belgen op grootste metalfestival van Frankrijk: “Nog een drukke festivalzomer voor de boeg”
    Heist-op-den-Berg

    Heistse metalband Carnation als enige Belgen op grootste metalfesti­val van Frankrijk: “Nog een drukke festivalzo­mer voor de boeg”

    De Heistse death metal band Carnation mocht afgelopen weekend het podium van Hellfest, één van de grootste metalfestivals van het continent, betreden. Als enige Belgische band stond het vijftal dit jaar op de affiche van het Frans festival. Wie de band deze zomer dichter bij huis aan het werk wil zien, moet hoe dan ook een trip naar het buitenland maken.