Illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie. © Vertommen

Voormalig cafébaas Oude Markt krijgt boete van 28.800 euro voor inbreuken op sociale wetgeving, en dat is niet alles wat de twintiger op zijn kerfstok heeft

LEUVENEen voormalig cafébaas van de Oude Markt in Leuven heeft een geldboete van 28.800 euro gekregen voor inbreuken op de sociale wetgeving. Bar Bizar van de twintiger ging ondertussen failliet, maar ondertussen stortte J.M. zich in een nieuwe uitdaging in het nachtleven.

  1. Erop of eronder voor onze Rode Duivels tegen Kroatië: hoe staat de barometer in de horeca en bij de events met grote schermen? “60% verschil in omzet in vergelijking met een zomers WK, om niet te zeggen 70%”
    PREMIUM
    Leuven

    Erop of eronder voor onze Rode Duivels tegen Kroatië: hoe staat de barometer in de horeca en bij de events met grote schermen? “60% verschil in omzet in vergelij­king met een zomers WK, om niet te zeggen 70%”

    Allemaal samen, tous ensemble! Onze Rode Duivels stelden teleur in de eerste twee wedstrijden op het WK in Qatar maar er is nog niets verloren. In de beslissende wedstrijd tegen Kroatië kunnen Dries Mertens en co nog doorstoten naar de volgende ronde en ze zullen de steun van de supporters hard nodig hebben tegen de vice-wereldkampioen. Blijft de vraag: komt die massale steun er ook effectief? HLN Leuven polst de spreekwoordelijke barometer één dag voor de wedstrijd van alles of niets.