Zeger Debyser en Veerle Bovyn in het Parkbos.
Volledig scherm
Zeger Debyser en Veerle Bovyn in het Parkbos. © Vertommen

Voorlopig toch geen verkaveling van Parkveld, maar wat gebeurt er dan wel?

LeuvenEr komt voorlopig geen verkaveling van Parkveld. De Raad voor Vergunningsbetwistingen keurde de verkaveling zopas af. Blijft de vraag: wat gaat de stad Leuven doen met Parkveld? N-VA wil er een stadsbos van maken dat onderdeel kan worden van de Brabantse Wouden.

1 reactie

 • Guido Lurquin

  1 maand geleden
  Past perfect in het project Walden. Dus een bos of woud.
 1. Joint kost veertiger vier maand rijverbod en boete
  KESSEL-LO

  Joint kost veertiger vier maand rijverbod en boete

  Een 40-jarige man uit Tielt-Winge is in beroep veroordeeld tot vier maand rijverbod en 1.600 euro boete voor rijden onder invloed. Driss H. werd op 19 oktober 2019 omstreeks 21 uur op de Tiensesteenweg uit het verkeer gehaald in Kessel-Lo. De man testte positief voor cannabis en de technische keuring van zijn auto was een half jaar vervallen. De. man verklaarde de positieve test doordat hij ‘s ochtends een joint had gerookt. H. werd in het verleden al vijftien maal veroordeeld voor verkeersgerelateerde feiten en voor drugs in 2002. De man vroeg in beroep een mildere straf maar daar ging de rechtbank niet op in. De veertiger werd deze maand ook nog veroordeeld tot vier maanden cel voor slagen aan een andere man. Hij nam het slachtoffer in een houdgreep in een winkel toen die een opmerking maakte over het gedrag van zijn kind.
 1. Football Girls Leuven strikt Red Flame Lenie Onzia: “De populariteit van meisjesvoetbal is sterk gestegen”
  PREMIUM
  Leuven

  Football Girls Leuven strikt Red Flame Lenie Onzia: “De populari­teit van meisjes­voet­bal is sterk gestegen”

  Football Girls Leuven bestaat amper zes maanden maar de club blijkt behoorlijk populair bij de jeugd. Dat bewijst eens te meer dat meisjesvoetbal in de lift zit in Vlaanderen. “Ongeveer 80% gaat van de kinderen en jongeren die eens komen proberen gaat effectief een engagement aan. De steun van onze nieuwe meters Imana Truyers en Lenie Onzia is ook een enorme stimulans voor ons project”, zegt Lieve Lamberts.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!