De controle vond dinsdag plaats in Wilsele.
Volledig scherm
De controle vond dinsdag plaats in Wilsele. © RV

Vijf zwartwerkers en laagvlieger op bromfiets gevat tijdens controle van koeriers

LeuvenTijdens een gezamenlijke controle van de verkeerspolitie en de arbeidsinspectie, werden dinsdag in deelgemeente Wilsele 17 voertuigen van koerierdiensten aan kant gezet voor een controle. 

 1. Leuven opent eerste kindermuseum en dat is dankzij Bran en Rhune…
  PREMIUM
  Leuven

  Leuven opent eerste kindermuse­um en dat is dankzij Bran en Rhune…

  Dromen zijn niet altijd bedrog. Dat is nog maar eens bewezen door de jonge Bran en Rhune. De twee Leuvense kinderen trokken hun stoute schoenen aan en klopten bij de stad Leuven aan met hun droom: het eerste kindermuseum. Zopas kreeg Bran de eer om in Tweebronnen het lintje door te knippen met een gouden schaar. “Kinderen met een droom tonen ondernemingszin en dat geven we graag een zetje in Leuven”, aldus schepen Lalynn Wadera.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.