Vlnr. Voetbalvrienden Bjorn 'El Toro' Ruytinx, Wim Raymaekers, Yves Lenaerts en Maxime Annys, die een bijzondere geschiedenis met elkaar delen vinden elkaar op terras van voormalig sterkhouder van OHL Bjorn Ruytinx.
Volledig scherm
Vlnr. Voetbalvrienden Bjorn 'El Toro' Ruytinx, Wim Raymaekers, Yves Lenaerts en Maxime Annys, die een bijzondere geschiedenis met elkaar delen vinden elkaar op terras van voormalig sterkhouder van OHL Bjorn Ruytinx. © Vertommen

Vier musketiers op een terras: de OHL-boys van weleer

LeuvenOHL heeft een korte maar glorierijke geschiedenis. De fusieclub bracht Leuven weer in de hoogste regionen van het voetbal en een aantal van de strijders van het eerste uur vonden elkaar op deze bijzondere dag op het terras van café Sport. El Toro en co genoten meer dan duidelijk van deze stap naar de vrijheid.

0 reacties

  1. Agent in burger kan diefstal verhinderen op snelwegparking
    HEVERLEE

    Agent in burger kan diefstal verhinde­ren op snelwegpar­king

    Een agent in burger heeft maandag op de snelwegparking van de E40 in Heverlee twee mannen betrapt bij een poging tot diefstal. De agent zag dat een man naar de winkel stapte terwijl hij zijn auto afsloot. Eén van de betrapte mannen stak zijn hand snel tussen de autodeur voor die in het slot ging. De verdachte kroop in de auto maar de agent kwam snel tussen en kon de man bij de kraag vatten. Zijn vriend die op de uitkijk stond, liep weg. Hij werd even later door de politie onderschept. De twee, één man die illegaal in België verblijft en een 46-jarige Fransman, werden onmiddellijk gedagvaard in toepassing van het snelrecht. Ze zullen zich in augustus voor de rechter moeten verantwoorden op verdenking van poging tot diefstal.