Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © ANP

Vier maanden cel gevorderd voor vuisten en ellebogen tijdens voetbalmatch: “Een gewonnen duel”

LeuvenDe openbaar aanklager heeft de Leuvense correctionele rechtbank gevraagd om Hervé G. opnieuw te veroordelen tot vier maanden cel en 200 euro boete voor slagen en verwondingen. G. geraakte tijdens een voetbalwedstrijd slaags met een tegenstander, waarvoor hij bij verstek al veroordeeld werd tot vier maanden cel. Bij de behandeling bij verzet noemde hij de feiten een ‘gewonnen duel’ en vroeg hij om de vrijspraak.

  1. WK-muurschildering houdt de herinnering levend: “Het WK gaf de inwoner een trots en feestelijk gevoel. Dat willen we uitstralen.”
    Leuven/Wilsele

    WK-muurschil­de­ring houdt de herinne­ring levend: “Het WK gaf de inwoner een trots en feestelijk gevoel. Dat willen we uitstralen.”

    Dat België hét wielerland bij uitstek is bewees gisteren Remco Evenepoel nog maar eens mijn zijn klinkende overwinning op het wereldkampioenschap. Ook in Leuven sloeg de gekte exact één jaar geleden toe, toen Julian Alaphilippe als eerste over de meet raasde. Een nieuwe muurschildering aan de Kolonel Begaultlaan moet de herinnering aan het Leuvense WK springlevend houden.