Het WK Wielrennen kwam stevig op temperatuur aan café Leuven Central na de wedstrijd bij de vrouwen.
Volledig scherm
Het WK Wielrennen kwam stevig op temperatuur aan café Leuven Central na de wedstrijd bij de vrouwen. © Vertommen

VIDEO Wielersupporters gaan volledig uit de bol aan café Leuven Central

Leuven
Alweer een Italiaanse overwinning en dat was eraan te zien aan café Leuven Central aan het Margarethaplein. Na de wedstrijd van de vrouwen verzamelde aan de ‘hotspot’ langs het parcours een grote groep wielersfans uit alle windstreken die vrolijk verbroederden. Het werd uiteindelijk een feestje dat heel de avond bleef duren en de vorm aannam van wat we doorgaans te zien krijgen op de Leuvense Jaarmarkt. “Veel wielervreugde en zo zien we het graag”, aldus uitbater Gie Raeymaekers. “En nu op naar een Belgische wereldtitel bij de mannen!”

0 reacties

 1. Honderden euro’s gestolen bij wijn-en tapasbar Savoye: “Een fles whisky soldaat gemaakt en alle frigo’s opengezet”
  Leuven

  Honderden euro’s gestolen bij wijn-en tapasbar Savoye: “Een fles whisky soldaat gemaakt en alle frigo’s opengezet”

  Inbrekers hebben in de nacht van zondag op maandag flink wat schade aangericht in wijn- en tapasbar Savoye in Leuven. Ze forceerden een raam, sloegen de kassa’s aan diggelen en gingen aan de haal met honderden euro’s. Voorbije nacht werd er ook in een koffie- en broodjeszaak in het Kinepoliscomplex ingebroken én werd het glas van de voordeur van een babywinkel stukgeslagen.
 2. VIDEO en FOTOREPO Leuven stroomt vol op tweede dag van WK Wielrennen
  Leuven

  VIDEO en FOTOREPO Leuven stroomt vol op tweede dag van WK Wielrennen

  Bleef het vrijdag nog behoorlijk kalm op het WK Wielrennen in Leuven dan kregen we zaterdag een heel ander beeld te zien. De bezoekers genoten onder een stralende zon van de wedstrijd van de vrouwen en zagen Italië opnieuw zegevieren. Vandaag wordt er nog meer volk verwacht in de Leuvense binnenstad en hoewel Wout Van Aert de favoriet is voor de zege zal Jasper ‘Jappe’ Stuyven zonder enige twijfel luid worden aangemoedigd, niet in het minst op de Wijnpers die mogelijk scherprechter zal zijn voor de beslissende ontsnapping.