Ratten aan Den Dreef... en het zijn er nog veel meer dan je hier kan zien op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Ratten aan Den Dreef... en het zijn er nog veel meer dan je hier kan zien op de foto. © Vertommen

VIDEO. Rattenplaag teistert omgeving van Den Dreef: “Het zijn er honderden, zowel volwassen exemplaren als babyratjes”

LeuvenOnwaarschijnlijke taferelen in de omgeving van de parking van OHL aan de Tervuursevest. Een legertje ratten lijkt de boel wel overgenomen te hebben en ze gaan met velen tegelijk op zoek naar voedsel. De buurtbewoners eisen een actieplan om de beesten te verdelgen.

4 reacties

 • Dominique Hermys

  2 weken geleden
  Ben daarnet daar geweest. Ze hebben hekkens gezet naast de molokken. Voor de blok lag een blauwe vuilzak die half open was, met afval in. Daarnaast staat een gele container om frituurolie en vet in weg te gooien. Was overvol, met deksel open. Proper.
 • gustaaf carpels

  2 weken geleden
  Afschieten met een revolver waar een geluidsdemper opzit zodat ze niet verschieten, misschien iets voor het leger of de politieschool nu ze op het schietterrein niet meer mogen schieten van natuurpunt
 • Edmond Dillien

  3 weken geleden
  De politiek heeft het gebruik van rattenvergif verboden op vele plaatsen omdat er wilde vogels en dieren aan de vergiftigde kadavers eten en er dus ook aan sterven, en misschien terecht maar het grote nadeel is natuurlijk weer dat ze geen alternatieven hebben voorgelegd, en de rattenvanger van Haarlem is een sprookje dus wat nu beste politici?
 • sam Vandermeren

  3 weken geleden
  Wilsele Putkapel ook. Komt dit daar de restauranten gesloten zijn en nu elders eten gaan zoeken?
 1. Dronken bromfietser (42) lichtgewond na val
  Leuven

  Dronken bromfiet­ser (42) lichtge­wond na val

  Zaterdagavond even voor 18 uur werd een 42-jarige bestuurder van een bromfiets uit Kessel-Lo met een ziekenwagen overgebracht naar het Heilig Hartziekenhuis nadat hij in de Overwinningsstraat in Kessel-Lo tegen de grond was gegaan. De veertiger, die klaagde van felle pijn aan een enkel en een schouder, werd ter plaatse verzorgd door een toevallig passerende huisarts. Daarna werd hij voor verdere zorgen overgebracht naar het ziekenhuis. De man legde een positieve ademtest af.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm