De hermelijn is een schuw dier dat vroeger erg gegeerd was om dure mantels van te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
De hermelijn is een schuw dier dat vroeger erg gegeerd was om dure mantels van te maken. © Thinkstock

VIDEO Ontdekker van nieuwe dierensoort spot nu ook zeldzame hermelijn: “Het is een heel schuw dier”

Leuven/KampenhoutDe 31-jarige jager Pieter Moysons uit Leuven is er met een natuurcamera in geslaagd om een hermelijn vast te leggen op de gevoelige plaat. Volgens Moysons is het een zeldzame waarneming. “Het is een heel schuw dier en bovendien verdwijnt de habitat van de hermelijn”, klinkt het.

0 reacties

  1. Italiaans restaurant La Stanza begint aan nieuwe hoofdstuk in vernieuwd deel van Mechelsestraat: “Uiteraard blijf ik zelf aan het fornuis staan”
    PREMIUM
    Leuven

    Italiaans restaurant La Stanza begint aan nieuwe hoofdstuk in vernieuwd deel van Mechelse­straat: “Uiteraard blijf ik zelf aan het fornuis staan”

    De coronacrisis dwingt heel wat uitbaters in de horeca tot enige zelfreflectie en zelfs de bekende Leuvense chef Massimiliano Tocci ontsnapt daar niet aan. Zijn restaurant La Stanza was jarenlang een vaste waarde in de Wandelingenstraat maar nu maakt ‘Max’ het mooie weer in het vernieuwde deel van de Mechelsestraat: “Ik voel me hier al goed thuis en uiteraard blijf ik zelf achter het fornuis staan want koken is mijn leven.”