VIDEO: Leuvense politie opent onderzoek naar tiener die rake klappen krijgt in park

Op sociale media zijn beelden opgedoken van een jongeman die uit het niets zware klappen krijgt van drie agressievelingen. Het slachtoffer uit Huldenberg werd aan een zitbankje in het Bruulpark in Leuven benaderd door het trio. De politie heeft een onderzoek geopend.

 1. Van reisbegeleider tot schepen, deze vrijwilligers helpen ’s lands grootste woonzorgcentrum uit de nood: “De voldoening is onbeschrijfelijk. Ook na corona wil ik hier blijven helpen”
  PREMIUM
  Tremelo

  Van reisbege­lei­der tot schepen, deze vrijwilli­gers helpen ’s lands grootste woonzorg­cen­trum uit de nood: “De voldoening is onbeschrij­fe­lijk. Ook na corona wil ik hier blijven helpen”

  “We komen serieus handen tekort.” Precies een maand geleden slaakte directeur Yves Minnoye (54) van woonzorgcentrum Damiaan in Tremelo een noodkreet. Het coronavirus had hopeloos z’n weg naar binnen gevonden. Vandaag lopen 18 nieuwe vrijwilligers de benen vanonder hun lijf om het grootste rusthuis van ons land mee draaiende te houden. Ook onze reporter liep een dagje mee. “Dit heeft een nieuwe deur geopend in mijn leven.”
 2. PORTRET. Toon ‘Toinkes’ Bellefroid (44) overleden: “Een hardwerkende genieter met een rijkgevuld levensverhaal”
  PREMIUM
  Leuven

  PORTRET. Toon ‘Toinkes’ Bellefroid (44) overleden: “Een hardwerken­de genieter met een rijkgevuld levensver­haal”

  Amper 44 jaar en nog vol toekomstplannen, maar vorige week sloeg het noodlot onverwacht hard toe voor Toon Bellefroid, de trotse papa van Lily (12). De man overleed aan plots orgaanfalen tijdens een ingreep in het ziekenhuis. De hardwerkende levensgenieter stond mee aan de wieg van programma’s als ‘Zonnekinderen’ en ‘De Planckaerts’. “Met veel passie en vuur voor alles wat hij deed, je kon je geen betere collega dromen”, vertelt zijn ex-collega Goedele Liekens.
 3. Alsmaar meer waardering voor streekproducten: “De ambachtelijke mosterd van De Ster profiteerde van meerverkoop in voedingswinkels”
  Lubbeek

  Alsmaar meer waardering voor streekpro­duc­ten: “De ambachte­lij­ke mosterd van De Ster profiteer­de van meerver­koop in voedings­win­kels”

  Een echt wetenschappelijk onderbouwde verklaring is er (nog) niet maar streekproducten zitten (nog meer) in de lift sinds de uitbraak van het coronavirus. Dat merkte ook Paul Eraly van De Ster in Lubbeek. “De verkoop aan restaurants viel terug maar we profiteerden wel van de meerverkoop in voedingswinkels. De mensen hebben de voorbije maanden alsmaar meer waardering getoond voor onze ambachtelijke mosterd.”
 1. Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun
  Play

  Leuk idee voor op het werk: raak je collega met een Nerf Gun

 2. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona