Dit is het meest exclusieve penthouse van Leuven en jij kan de nieuwe eigenaar worden, op voorwaarde dat je portefeuille dat toelaat uiteraard
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is het meest exclusieve penthouse van Leuven en jij kan de nieuwe eigenaar worden, op voorwaarde dat je portefeuille dat toelaat uiteraard © Bart Vandenberghe

VIDEO. Het meest exclusieve penthouse van Leuven staat te koop: van een frisse duik in je dakzwembad tot adembenemende panorama’s op de stad. “Nergens in de stad vind je zoveel luxe”

LeuvenHet zal voor velen een droom blijven maar voor enkelen is het penthouse van het Sky One-gebouw in Leuven niet de spreekwoordelijke ‘limit’. Zopas maakte Engel & Völkers Leuven bekend dat het luxueuze dakappartement te koop staat en zoals verwacht kost het een aardige duit. Kijk mee binnen en droom ondertussen vrolijk verder. 

5 reacties

 • Kris Roelandts

  7 maanden geleden
  Spring dan van het schip af, Rudy!
 • Rudy Van Overtstijns

  7 maanden geleden
  Wat is het stadsbestuur fier. Een zinkend schip is Leuven aan het worden.
 • Emma Andersen

  7 maanden geleden
  Zeker met de uitlaatgassen en het lawaai van de viaduct op 20 meter afstand zal het zalig vertoeven zijn. En het panoramisch zicht stopt bij de nieuwe torens aan de overkant.
 • DIRK SPRANGERS

  7 maanden geleden
  1,5 Miljoen Zo dadelijk even langs de bank gaan !!
 • Bert Verduyckt

  7 maanden geleden
  Heel de dag lawaai van viaduct , het zal leuk zijn in da zwembad en dat terwijl er 20 meter verder nog eentje voorzien wordt in de vaartkom, ;-)
 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. De Leuvense ANPR-camera’s: zegen voor verkeersveiligheid of boetevalstrik? De inkomsten voor de stadskassa verdubbelden alvast in 2021...
  Leuven
  9

  De Leuvense AN­PR-camera’s: zegen voor verkeers­vei­lig­heid of boete­valstrik? De inkomsten voor de stadskassa verdubbel­den alvast in 2021...

  Uit cijfers die N-VA fractievoorzitter Zeger Debyser opvroeg, blijkt dat er in 2021 99.153 boetes werden uitgeschreven na overtredingen die niet ontsnapten aan het scherpe oog van de Leuvense ANPR-camera’s. Samengeteld leverde dat ‘de stadskas’ 5,7 miljoen euro op, meer dan dubbel zoveel in vergelijking met 2020. Oppositiepartij N-VA blijft erbij dat de slimme camera’s boetevalstrikken zijn maar het stadsbestuur ziet dat anders.