Dit is het meest exclusieve penthouse van Leuven en jij kan de nieuwe eigenaar worden, op voorwaarde dat je portefeuille dat toelaat uiteraard
Volledig scherm
PREMIUM
Dit is het meest exclusieve penthouse van Leuven en jij kan de nieuwe eigenaar worden, op voorwaarde dat je portefeuille dat toelaat uiteraard © Bart Vandenberghe

VIDEO. Het meest exclusieve penthouse van Leuven staat te koop: van een frisse duik in je dakzwembad tot adembenemende panorama’s op de stad. “Nergens in de stad vind je zoveel luxe”

LeuvenHet zal voor velen een droom blijven maar voor enkelen is het penthouse van het Sky One-gebouw in Leuven niet de spreekwoordelijke ‘limit’. Zopas maakte Engel & Völkers Leuven bekend dat het luxueuze dakappartement te koop staat en zoals verwacht kost het een aardige duit. Kijk mee binnen en droom ondertussen vrolijk verder. 

5 reacties

 • Kris Roelandts

  4 maanden geleden
  Spring dan van het schip af, Rudy!
 • Rudy Van Overtstijns

  4 maanden geleden
  Wat is het stadsbestuur fier. Een zinkend schip is Leuven aan het worden.
 • Emma Andersen

  4 maanden geleden
  Zeker met de uitlaatgassen en het lawaai van de viaduct op 20 meter afstand zal het zalig vertoeven zijn. En het panoramisch zicht stopt bij de nieuwe torens aan de overkant.
 • DIRK SPRANGERS

  4 maanden geleden
  1,5 Miljoen Zo dadelijk even langs de bank gaan !!
 • Bert Verduyckt

  4 maanden geleden
  Heel de dag lawaai van viaduct , het zal leuk zijn in da zwembad en dat terwijl er 20 meter verder nog eentje voorzien wordt in de vaartkom, ;-)
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.