Volleybalclub VHL zakte af naar de Grote Markt in Leuven voor een partijtje volleybal en daar hadden de spelers een goede reden voor.
Volledig scherm
Volleybalclub VHL zakte af naar de Grote Markt in Leuven voor een partijtje volleybal en daar hadden de spelers een goede reden voor. © Vertommen

VIDEO en FOTOREPO VHL trapt Europese campagne af op Grote Markt: “Alle Leuvenaars gratis naar de wedstrijden”

LeuvenLeuke taferelen op de Grote Markt in Leuven en een volleybal speelde zowaar de hoofdrol. Onder meer schepen van Sport Johan Geleyns (CD&V) en burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) lieten zich van hun sportiefste kant zien in een reclamespot.

0 reacties

 1. Sporten we met Big Brother in Leuven? Proefproject brengt publiek sport- en beweeggedrag in kaart via slimme technologie
  PREMIUM
  Leuven

  Sporten we met Big Brother in Leuven? Proefpro­ject brengt publiek sport- en beweegge­drag in kaart via slimme technolo­gie

  Sport Vlaanderen en de stad Leuven lanceerden zopas ‘Smart Sporting Cities’, een proefproject om het sport- en beweeggedrag van de Leuvenaars in de publieke ruimte met een slimme camera in kaart te brengen. Meer concreet zal dat gebeuren aan de Philipssite en in het Bruulpark. Sporten met Big Brother of een logische stap om nog meer mensen aan het bewegen te krijgen? HLN Leuven zocht het uit.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.