Het WK Wielrennen voor vrouwen in Leuven lokte al heel wat meer volk en vandaag wordt het zonder twijfel nog drukker in Leuven.
Volledig scherm
Het WK Wielrennen voor vrouwen in Leuven lokte al heel wat meer volk en vandaag wordt het zonder twijfel nog drukker in Leuven. © Vertommen

VIDEO en FOTOREPO Leuven stroomt vol op tweede dag van WK Wielrennen

LeuvenBleef het vrijdag nog behoorlijk kalm op het WK Wielrennen in Leuven dan kregen we zaterdag een heel ander beeld te zien. De bezoekers genoten onder een stralende zon van de wedstrijd van de vrouwen en zagen Italië opnieuw zegevieren. Vandaag wordt er nog meer volk verwacht in de Leuvense binnenstad en hoewel Wout Van Aert de favoriet is voor de zege zal Jasper ‘Jappe’ Stuyven zonder enige twijfel luid worden aangemoedigd, niet in het minst op de Wijnpers die mogelijk scherprechter zal zijn voor de beslissende ontsnapping.

1 reactie

 • Liana vranckx

  3 weken geleden
  Nog 1 dag ellende en de gijzeling van Leuven is afgelopen. Enkel de rekening zal nog volgen...
 1. TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producenten laten je meegenieten tijdens Open Producenten Dag
  Leuven/Hageland

  TIPS. Bier, kaas, wijn, honing en gin: deze 5 lokale producen­ten laten je meegenie­ten tijdens Open Producen­ten Dag

  Flanders Food Festival zet al sinds begin deze maand lokale en gezonde voeding in de kijker. Dit weekend organiseren ze voor het eerst Open Producenten Dag. Op 23 en 24 oktober zetten heel wat lokale producenten hun deuren wagewijd open voor hun bezoekers. Ook in de regio Leuven en in het Hageland kan je allerlei verborgen schatten ontdekken. Kom kijken, proeven en genieten! We geven je een overzichtje van alle adressen waar je dit weekend voor één keer gratis kan binnenspringen om kennis te maken met heerlijke producten van bij ons: