ANP VALERIE KUYPERS
Volledig scherm
ANP VALERIE KUYPERS © ANP

Video: De Ideale Wereld ‘lost ijsjesdiefstal op’

Onze krant maakte tijdens het verlengde paasweekend melding van inbrekers die in Leuven aan de haal gingen met ijsjes. Bij een woninginbraak in het Leuvense namen ze de snacks mee uit de diepvriezer. Ook De Ideale Wereld zag er een mooi verhaal en een perfecte gelegenheid in om zich erop te storten en het ... te persifleren.

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Vluchtende bromfietser (17) raakt lichtgewond
  Leuven

  Vluchtende bromfiet­ser (17) raakt lichtge­wond

  Op de Vaartdijk in Wijgmaal heeft een politiepatrouille zondagavond geprobeerd om een bromfietser aan de kant te zetten voor een controle. Bij het zien van de politie gaf de 17-jarige bromfietser evenwel extra gas om van de ploeg weg te rijden. Even verderop in de Remylaan wilde de jongeman tijdens zijn vlucht een zijstraat inrijden, maar kwam hierbij ten val. Hij werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het Heilig Hart Ziekenhuis.
 3. Auto’s botsen aan Tervuursevest
  Leuven

  Auto’s botsen aan Tervuurse­vest

  Aan de Tervuursepoort in Leuven is zondagavond een verkeersongeval gebeurd. Een 51-jarige automobilist uit Kortenberg reed op de buitenring richting Tervuursevest. Een 26-jarige bestuurder uit Heist-op-den-Berg kwam van de binnenring en wilde linksaf de Tervuursesteenweg oprijden. De voertuigen kwamen op het kruispunt met elkaar in aanrijding. Beide bestuurders bleven ongedeerd en legden een negatieve ademtest af. De voertuigen konden niet meer verder rijden en werden getakeld.
 1. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"

 2. Tiener haalt gevaarlijke stunt uit op rijdende bus
  Play

  Tiener haalt gevaarlij­ke stunt uit op rijdende bus