Big Bill, hier aan het werk op het podium van Het Depot in Leuven.
Volledig scherm
Big Bill, hier aan het werk op het podium van Het Depot in Leuven. © Vertommen

VIDEO Big Bill heeft eerste concert voor 2022 te pakken

Leuven/Oud-HeverleeDe fans van de Leuvense blueslegende Big Bill mogen nu al zaterdag 10 september 2022 noteren in hun agenda. Die dag staat de man die beroemd werd met ‘Ene me Hesp of ene me Kees’ op het podium van festival Sortie Blues. Noem het gerust een uitgesteld verjaardagsconcert want in september 2020 zou Big Bill er zijn 70ste verjaardag vieren, maar dat concert viel in het water door de coronapandemie.

0 reacties

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Voorlopig geen sprake van burgerlijke ongehoorzaamheid in Leuvense cultuurhuizen: “Maar onze sector opnieuw sluiten, is wel ongehoord”
  Leuven

  Voorlopig geen sprake van burgerlij­ke ongehoor­zaam­heid in Leuvense cultuurhui­zen: “Maar onze sector opnieuw sluiten, is wel ongehoord”

  Nadat eerder al Mike Naert van Het Depot zijn ongenoegen uitte over de onverwachte sluiting van de cultuursector sluit nu ook het team van kunstencentrum STUK zich aan bij dat betoog. “Men zet ons onterecht weg als een gevaarlijke en onverantwoordelijke sector”, klinkt het boos. Van burgerlijke ongehoorzaamheid is voorlopig evenwel geen sprake in de Leuvense cultuurhuizen.