Huttelaan na
Volledig scherm
Huttelaan na © © 2020 Atelier Claar

Verschillende straten in Leuven krijgen nieuwe voetpaden, groenvakken en bomen: “We gaan zoveel mogelijk verharding wegnemen, zodat er meer regenwater in de bodem kan dringen”

LeuvenDe voetpaden en de rijbaan in de Huttelaan worden vanaf 19 april vernieuwd. Er komen extra groenvakken en nieuwe bomen om het verkeer af te remmen. De werken duren tot midden oktober. Daarna zijn de Prinses Lydialaan, Boskantlaan en een deel van de Middelweg aan de beurt.

 1. Haacht krijgt op drie locaties digitale infoborden
  HAACHT

  Haacht krijgt op drie locaties digitale infoborden

  In gemeente Haacht staan voortaan drie digitale infoborden. Je vindt ze aan de Markt, GC Den Breughel en vrijetijdscomplex Den Dijk. Met de borden wil de gemeente haar inwoners informeren. In de eerste plaats zullen er berichten op verschijnen van de gemeente zelf, maar vanaf de zomer kunnen ook verenigingen gebruik maken van de borden om hun werking of activiteiten aan te kondigen. De verenigingen zullen binnenkort op de hoogte gebracht worden van de werkwijze. Ook de analoge infoportieken blijven behouden. Die staan verspreid over de gemeente op acht locaties. Ook daarvan kunnen verenigingen gebruik blijven maken. Om eventuele hinder ’s nachts te beperken, zullen de digitale infoborden uitgeschakeld worden van 22 tot 6 uur.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”