Uitbater Jan in de vernieuwde Delhaize Denon in de Brusselsestraat in Leuven.
Volledig scherm
Uitbater Jan in de vernieuwde Delhaize Denon in de Brusselsestraat in Leuven. © Vertommen

Vernieuwde Delhaize Denon in Brusselsestraat opent de deuren

LeuvenDelhaize Denon in de Brusselsestraat in Leuven ging eind juni drie weken dicht voor een volledige make-over. De vernieuwde winkel is nu weer open voor bezoek.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Christoff Corten wil een tweede opeenvolgende zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”
  autosport

  Christoff Corten wil een tweede opeenvol­gen­de zege in de 24 uur van Zolder: “Ik kijk er echt naar uit om de fans weer te zien”

  Er zijn in België twee 24-uursraces die er toe doen: de 24 uur van Spa voor de internationale top van de GT-rijders en de 24 uur van Zolder waar de beste Belgen zich met elkaar meten in prototypes, GT’s en toerwagens. In 2020 stond die laatste race niet op de agenda omwille van Covid-19, maar in 2021 kan Christoff Corten er zijn titel wel verdedigen. De snelle man uit Tienen is immers de laatste winnaar van de race, samen met vader en zoon Bert en Stienes Longin en de jonge Zwitser Giorgio Maggi.
 3. Na heropening café Allee nu ook nieuw Japans restaurant Yammi Yammi op Oude Markt: “Langste toog raakt stilaan weer opgeblonken”
  PREMIUM
  Leuven

  Na heropening café Allee nu ook nieuw Japans restaurant Yammi Yammi op Oude Markt: “Langste toog raakt stilaan weer opgeblon­ken”

  Op de Oude Markt in Leuven opende zopas Yammi Yammi de deuren. Dat is een Japans restaurant dat ook een vestiging heeft in de Overpoortstraat in Gent. Op zich geen wereldnieuws, maar het is wel opvallend dat de Oude Markt amper nog leegstand heeft na de bijzonder zware coronaperiode. “We kijken de toekomst hoopvol tegemoet en voorlopig blijven we gespaard van faillissementen en leegstand”, zegt Erik De Rop van Vzw Oude Markt.