Het nieuwe mobiliteitsplan voor Kessel-Lo deed al veel stof opwaaien en het is duidelijk nog niet gaan liggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe mobiliteitsplan voor Kessel-Lo deed al veel stof opwaaien en het is duidelijk nog niet gaan liggen. © Stad Leuven

Verenigde Straten trekken aan alarmbel in open brief over nieuw verkeersplan voor Kessel-Lo: “Miljoen wagens per jaar verstikken sluiproutes”

Kessel-LoHet nieuwe verkeersplan voor de Leuvense deelgemeente Kessel-Lo blijft de gemoederen beroeren…Alweer laten de burgercomités van zich horen, deze keer met een open brief om aan de alarmbel te trekken. “We vragen aan Leuven, Lubbeek en Bierbeek om een onpartijdige bemiddelaar aan te stellen om het intergemeentelijk overleg en de onderhandelingen uit het slop te trekken”, zegt Ann Van Espen namens de Verenigde Straten.

1 reactie

 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  En hoe zou dat komen dat mensen sluipwegen gaan nemen . Overal worden straten afgesloten en moeten mensen kilometers alom rijden om op hun bestemming te geraken .
 1. Winters Bierfestival van De Dijleschuimers: “Liefst veertien bieren uit gastland Polen”
  Leuven

  Winters Bierfesti­val van De Dijleschui­mers: “Liefst veertien bieren uit gastland Polen”

  De liefhebbers van het betere bier moeten nu zaterdag afzakken naar ontmoetingscentrum Genadedal in Kessel-Lo. Net zoals vorig jaar organiseren De Dijleschuimers een Winters Bierfestival en dat brengt meer dan één lekkere nieuwigheid met zich mee. “En met onze tombola steunen we ook dagcentrum Jongedementie van De Wingerd”, zegt Katia Warny van de bekende Leuvense biervereniging.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.