L.V.S. mag de gevangenis verlaten met een enkelband.
Volledig scherm
L.V.S. mag de gevangenis verlaten met een enkelband. © Vertommen/RV

Verdachte van drievoudige moord mag naar huis met enkelband: “Hij blijft zijn onschuld uitschreeuwen”

Kessel-LoDe twintiger die verdacht wordt van de drievoudige moord in het Vlaams-Brabantse Kessel-Lo is onder elektronisch toezicht geplaatst. Hij mag de gevangenis verlaten met een enkelband. Dat heeft de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) beslist.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Het leven zoals het is, in ontwenningskliniek De Spiegel: “Het cocaïneprobleem gaan we niét oplossen met enkel repressie”
  PREMIUM
  Kessel-Lo

  Het leven zoals het is, in ontwen­nings­kli­niek De Spiegel: “Het cocaïnepro­bleem gaan we niét oplossen met enkel repressie”

  Ontwenningskliniek De Spiegel in Leuven bestaat al sinds 1980, maar wordt de laatste jaren geconfronteerd met drugsproblematieken die steeds ernstiger én complexer lijken te worden. Directeur Inge Temmerman neemt ons mee achter de schermen, vertelt hoe zo'n ontwenningsprogramma eruit ziet, waarom ketamine en cocaïne aan een steile opmars bezig zijn, en wat Dixie Dansercoer er precies mee te maken heeft.