T.V.B. met zijn advocaat na het proces.
Volledig scherm
PREMIUM
T.V.B. met zijn advocaat na het proces. © Vertommen

Veertiger riskeert zes jaar cel voor verkrachting jobstudente (15) in zijn broodjesbar: “Maar ik ben aangerand door háár”

LEUVENDe voormalig uitbater van een broodjesbar in Leuven hangt zes jaar cel boven het hoofd. Een toen 15-jarige jobstudente beweert dat ze in 2019 door T.V.B. verkracht werd op het toilet op haar tweede werkdag. Zelf houdt de veertiger vol dat zij hem besprong. Hij vraagt dan ook de vrijspraak. “De schuld in haar schoenen schuiven is een brug te ver”, kookte het bloed van de procureur.

 1. Leuvense Dorien Draps (27) start eerste online trektochtschool van het land: “De pandemie heeft ons de voorbije jaren op wandel gestuurd. Letterlijk dan”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense Dorien Draps (27) start eerste online trektocht­school van het land: “De pandemie heeft ons de voorbije jaren op wandel gestuurd. Letterlijk dan”

  Online leren hoe je moet hiken? Het kan en wel dankzij de 27-jarige Dorien Draps uit Leuven. Zopas lanceerde ze de eerste online trektochtschool van België. “De liefde voor wandelen is bij velen blijven plakken tijdens corona en in de Op Wandel Academy staan ervaren hikers klaar om hun ervaringen te delen via videocursussen”, vertelt Dorien.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.