Er werd een perimeter ingesteld rond het lichaam.
Volledig scherm
Er werd een perimeter ingesteld rond het lichaam. © rv

Veertiger die overleed aan Sint-Maartensdal moest zich verantwoorden in drugszaak

LEUVENDe veertiger die twee weken geleden overleed op een zitbank aan Sint-Maartensdal stond normalerwijze voor de correctionele rechtbank woensdag.

 1. Politie en Natuurpunt Herent waarschuwen voor mogelijk vergiftigd vlees aan Kastanjebos: “Levensgevaarlijk voor honden”

  Politie en Natuurpunt Herent waarschu­wen voor mogelijk vergiftigd vlees aan Kastanje­bos: “Levensge­vaar­lijk voor honden”

  In Herent is rauw vlees aangetroffen vlak bij een wandelweg in het Kastanjebos. Hoewel het nog niet onderzocht is, is Natuurpunt er vrijwel zeker van dat het om vergiftigd vlees gaat, bedoeld voor vossen, maar ook levensgevaarlijk voor andere dieren. Dat ook de voorbije twee jaar al vergiftigd vlees werd gevonden in een Herents natuurgebied, sterkt Natuurpunt in hun overtuiging.
  Herent
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.