Gezien de onzekere situatie, kozen we last minute voor een aantal activiteiten in de buitenlucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Gezien de onzekere situatie, kozen we last minute voor een aantal activiteiten in de buitenlucht. © Guy van Grinsven/Studiopress BV

Veel wandelingen en een tentoonstelling in de buitenlucht: onze (veilige) tips voor het weekend in Leuven en in het Hageland

Leuven/Tienen/Diest/AarschotNog geen plannen dit weekend? We helpen je graag verder met vijf leuke tips van onze redactie voor het weekend van 27 en 28 november. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, al moeten we in deze vierde coronagolf wel extra waakzaam zijn uiteraard.

0 reacties

 1. Hij woonde drie jaar in een yurt, was niet verkozen in 2018 en schopt het nu tot voorzitter van de gemeenteraad in Leuven: wie is Hannes De Geest (43)?
  PREMIUM
  Leuven

  Hij woonde drie jaar in een yurt, was niet verkozen in 2018 en schopt het nu tot voorzitter van de gemeente­raad in Leuven: wie is Hannes De Geest (43)?

  De gemeenteraad heeft een nieuwe voorzitter: de 43-jarige Hannes De Geest uit Kessel-Lo. Er wacht hem de zware taak om Dorien Meulenijzer -en in een iets verder verleden Louis Tobback- op te volgen en dat is toch minder evident dan je zou denken. Ondanks het feit dat De Geest niet bijzonder veel politieke kilometers op de teller heeft in Leuven voorziet burgemeester Mohamed Ridouani geen problemen: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Hannes zijn draai snel zal vinden.”
 2. Van ‘t Wit Paard tot Mr. Crêpe: bij deze 6 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoeken in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van ‘t Wit Paard tot Mr. Crêpe: bij deze 6 zaken vier je Lichtmis met heerlijke pannenkoe­ken in Leuven en het Hageland

  Op 2 februari vieren we opnieuw Maria-Lichtmis. Geen officiële feestdag, maar wel de ideale gelegenheid voor pannenkoeken. Wij gingen op zoek naar enkele leuke adresjes in Leuven en het Hageland waar je het ‘pannenkoekenfeest’ op gepaste wijze kan vieren. Kies jij voor de klassieke ‘mikado’? Of ga je toch voor een Noorse variant?