De agenten van de PZ Leuven kwamen ter plaatse.
Volledig scherm
De agenten van de PZ Leuven kwamen ter plaatse. © Vertommen

Vandalen spuiten brandblusapparaat leeg en zetten zo brandalarm in werking

0 reacties

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. INTERVIEW Leuvens schepen Denise Vandevoort openhartig over kanker in coronatijden: “Alsof je door een ruimteschip met kille gangen wandelde”
  PREMIUM
  Leuven

  INTERVIEW Leuvens schepen Denise Vandevoort openhartig over kanker in coronatij­den: “Alsof je door een ruimte­schip met kille gangen wandelde”

  Voor de Leuvense cultuurschepen Denise Vandevoort (Vooruit) was 2020 een jaar om snel te vergeten, maar tegelijk ook eentje dat ze nooit meer zal vergeten. Exact twee dagen voor de eerste lockdown lag ze op de operatietafel om een tumor uit haar borst te laten verwijderen. Het werd een moeilijk jaar en ondanks haar positivisme is de angst nooit heel ver weg. “Een beetje hoofdpijn en je denkt al snel ‘oei’”, vertelt Denise.
 3. Gunter Hauspie en Reinhart Croon scoren met nieuw boek ‘Leuven Wielerstad’, en ook commentator Michel Wuyts is fan: “Het was hier dat mijn passie voor de sport geboren werd”
  PREMIUM
  Leuven

  Gunter Hauspie en Reinhart Croon scoren met nieuw boek ‘Leuven Wielerstad’, en ook commenta­tor Michel Wuyts is fan: “Het was hier dat mijn passie voor de sport geboren werd”

  De finish van het WK wielrennen wordt in september in Leuven getrokken. Een hele eer voor Leuven, dat veel meer een wielerstad is dan u zou denken. Auteur Gunter Hauspie en illustrator Reinhart Croon brachten die rijke geschiedenis prachtig in woord en beeld in het boek ‘Leuven Wielerstad. In het wiel van het WK 2021.’ Wist je bijvoorbeeld dat José De Cauwer ooit halfnaakt in een commentaarcabine zat in Leuven?