De stad telde 6,5 miljoen euro neer om de plaatsen aan te kopen in Parking Vaartkom.
Volledig scherm
De stad telde 6,5 miljoen euro neer om de plaatsen aan te kopen in Parking Vaartkom. © Vertommen

Vanaf 7 december gratis elektrische shuttlebussen tussen Parking Vaartkom en centrum Leuven

Vanaf 7 december kan je aan Parking Vaartkom gratis een 100% elektrische shuttle naar het centrum en terug nemen. De shuttle rijdt om het kwartier op zaterdagen, koopzondagen en tijdens een aantal evenementen. “De stad wil de bereikbaarheid van de handelaars in de binnenstad optimaal garanderen”, zegt schepen David Dessers (Groen).

1 reactie

 • Jos Dupont

  2 jaar geleden
  Parking vaartkom daar wil ik voor geen geld mijn wagen parkeren ! De parkeerplaatsen zijn zo smal dat als je naast een andere wagen parkeert je zelfs uw deur niet kan openen en er niet uit kan zonder schade aan te richten.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.