Willy Sommers komt dit weekend naar Zoutleeuw.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Sommers komt dit weekend naar Zoutleeuw. © Joel Hoylaerts / Photonews

Van Willy Sommers in Zoutleeuw tot een kidsdag in een zomerbar: onze vijf tips voor het weekend in Leuven en het Hageland

Leuven/HagelandNog geen plannen voor dit weekend? Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips voor het weekend van 20 en 21 augustus in Leuven en het Hageland. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, toch?

  1. WEEKENDREPO: Op eilandtoer met architectenduo Gijs Van Vaerenbergh in Plantentuin Meise. “Ons eerste werk dat vanaf oplevering niet achteruitgaat maar verder groeit”
    PREMIUM
    meise, leuven

    WEEKENDRE­PO: Op eilandtoer met architec­ten­duo Gijs Van Vaeren­bergh in Planten­tuin Meise. “Ons eerste werk dat vanaf oplevering niet achteruit­gaat maar verder groeit”

    Wat in 2019 startte met een wedstrijd is nu klaar. De unieke Eilandtuin ontvangt haar eerste bezoekers. Het nieuwste creatieve pareltje in de Plantentuin in Meise bevat ondermeer een vlot, een zwevend pad boven het water en een spiegelbos waar bomen weerspiegelen in het water. Het winnende ontwerp komt van bekend architectenduo: Gijs Van Vaerenbergh, bestaande uit Pieterjan Gijs en Arnout Van Vaerenbergh, in samenwerking met Atelier Arne Deruyter.