No Shave November is eindelijk afgelopen.
Volledig scherm
PREMIUM
No Shave November is eindelijk afgelopen. © Vlad's Vintage

Van Vlad’s Vintage tot Bravo Barber: bij deze 6 barbershops in Leuven en het Hageland verwen je jezelf na No Shave November

Leuven/HagelandHeel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar zes barbershops in Leuven en het Hageland. Van Vegas tot Goodfellaz: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.

 1. Mysterieuze beertjes zijn protestactie van thuisverpleegkundigen Wit-Gele Kruis: “Wij zijn aan handen en voeten gebonden”
  PREMIUM
  Leuven

  Mysterieu­ze beertjes zijn protestac­tie van thuisver­pleeg­kun­di­gen Wit-Gele Kruis: “Wij zijn aan handen en voeten gebonden”

  Wie zat er achter de geknevelde teddybeertjes in het straatbeeld van Leuven? De door een aftelklok beloofde helderheid kwam er vandaag in de vorm van een protestactie van het Wit-Gele Kruis. Geknevelde thuisverpleegkundigen slaakten een collectieve noodkreet in de verschillende provinciehoofdsteden. “De stijgende loonkosten door de huidige inflatie betekenen binnen dit systeem de doodsteek voor thuisverpleging.”
 2. Pamperboxoplichter bekostigde luxueus leven en gokverslaving op kap van jonge ouders: “60 tot 70 procent van de pampers is wél geleverd geweest”
  PREMIUM
  LEUVEN/HERENT

  Pamper­boxop­lich­ter bekostigde luxueus leven en gokversla­ving op kap van jonge ouders: “60 tot 70 procent van de pampers is wél geleverd geweest”

  Op een goed jaar tijd maakte de pamperboxoplichter Jens D. (36) uit Herent 1.328 slachtoffers voor zo’n 335.000 euro. Via zijn website bood hij voordelige jaarabonnementen op luiers aan, maar van leveringen was er sinds eind 2016 nog amper sprake. Het geld verbraste de dertiger vooral. “Hij is geen onfortuinlijk ondernemer.” De procureur toonde zich genadeloos voor de beklaagde.
 3. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.