Federaal parlementslid en Leuvens gemeenteraadslid Katrien Houtmeyers aan één van de roltrappen in het Leuvense station.
Volledig scherm
Federaal parlementslid en Leuvens gemeenteraadslid Katrien Houtmeyers aan één van de roltrappen in het Leuvense station. © Vertommen

Van kapotte liften tot wateroverlast…Het Leuvense station blijft een zorgenkind: “Roltrappen in tunnel worden ten vroegste in 2026 vervangen”

LeuvenHet Leuvense station kampt al jarenlang met kinderziektes, zelfs in die mate dat je stilaan kan spreken van ouderdomskwalen. En het einde van de tunnel is nog niet in zicht want uit vragen van federaal parlementsleden Katrien Houtmeyers (N-VA) en Els Van Hoof (CD&V) blijkt dat sommige herstellingen nog jaren op zich laten wachten.

0 reacties

  1. Hogeschool UCLL zet in op mix van on-campus en online onderwijs na overlegcomité
    Leuven

    Hogeschool UCLL zet in op mix van on-campus en online onderwijs na overlegco­mité

    Het overlegcomité nam geen bijkomende maatregelen voor hogescholen en universiteiten. Er werd aan de instellingen gevraagd om zelf initiatieven te nemen, met aandacht voor de continuïteit van het onderwijs. “Het crisisteam UCLL heeft daarop een overleg gehouden om te bekijken hoe we actief kunnen bijdragen om de hoge curve van besmettingen in ons land om te buigen” stelt Kristien Van Hoegaerden. “Tegelijk willen we de impact op ons onderwijs zo laag mogelijk houden, zeker met de examens in aantocht.”