Aan springkastelen geen gebrek bij Jungle Jump.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan springkastelen geen gebrek bij Jungle Jump. © RV

Van een springkastelenfestival tot een gezellige picknick: 7 fijne activiteiten voor een zalige zomervakantie in Leuven en het Hageland

Leuven/HagelandDe zomervakantie is alweer halfweg. Kinderen hebben dus nog een maandje om er ten volle van te genieten. Maar wat moet je doen met al die vrije tijd? Onze redactie helpt je verder met zeven leuke activiteiten voor kinderen die deze zomer op de planning staan in Leuven en het Hageland. Van bootje varen in de Dijle tot lekker relaxen in Diest, laat je inspireren door onze tips.

 1. Leuven in de ban van vernieuwde GP Jef ‘Poeske’ Scherens: “De weerstand tegen de nieuwe naam Tour of Leuven–Memorial Jef Scherens is stilaan verdwenen”
  PREMIUM
  Leuven
  2

  Leuven in de ban van vernieuwde GP Jef ‘Poeske’ Scherens: “De weerstand tegen de nieuwe naam Tour of Leuven–Memorial Jef Scherens is stilaan verdwenen”

  Veel mooi wielervolk in hartje Leuven op zondag 7 augustus en dat was te danken aan de Tour of Leuven–Memorial Jef Scherens. De GP Jef ‘Poeske’ Scherens dus maar dan in een fris jasje, inclusief leuke fietsroutes voor de wielerliefhebbers. Of er nog veel weerstand is tegen de nieuwe naam vroeg HLN zich af en de reporter ter plaatse ging dat even uitzoeken in het wielerdorp op het Ladeuzeplein.