Je even lekker laten verwennen kan op verschillende plekjes in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Je even lekker laten verwennen kan op verschillende plekjes in de regio. © Bronckaerts

Van De Kom tot De Ster: met deze 7 restotips uit Leuven en het Hageland geniet je van een lekkere lunch

Leuven/HagelandOnze journalisten schreven al heel wat restotips bij elkaar. Daarom zorgt onze redactie voor een overzicht. We zochten zeven zaken uit waar je tijdens de zomer terechtkan voor een simpele, maar overheerlijke lunch. Leuven en het Hageland hebben immers heel wat te bieden: van originele croques over pokébowls tot klassieke brasseriegerechten. Laat je verleiden door onze restotips.

 1. VIDEO en FOTOREPO Duet van Big Bill en Laura Lynn hoogtepunt van Leive Vloms: “Al veel meegemaakt maar dit nog niet”
  Leuven

  VIDEO en FOTOREPO Duet van Big Bill en Laura Lynn hoogtepunt van Leive Vloms: “Al veel meegemaakt maar dit nog niet”

  Festival Leive Vloms op de Oude Markt in Leuven heeft een unieke editie achter de rug. Hoogtepunt van de bijzonder feestelijke avond was zonder enige twijfel het duet tussen Big Bill en Laura Lynn die voor de gelegenheid vijf zinnen Leuvens dialect had geleerd. “Ik heb al veel meegemaakt in mijn lange carrière maar een duet met Laura Lynn had ik niet zien aankomen. Het was een unieke beleving”, aldus Big Bill. Feit is dat Leive Vloms de Oude Markt alweer volledig vol liet lopen ten voordele van het onderzoek naar MS. HLN stuurde huisfotograaf Patrick Vertommen naar het feestgedruis en hij keerde terug met een mooie foto- en videoreportage.
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.