Bart Tirez is voorzitter van Eerstelijnszone Leuven en anticipeerde samen met de stad Leuven op een mogelijke derde prik bij de verhuizing van het vaccinatiecentrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Tirez is voorzitter van Eerstelijnszone Leuven en anticipeerde samen met de stad Leuven op een mogelijke derde prik bij de verhuizing van het vaccinatiecentrum. © Vertommen

Vaccinatiecentrum in Leuven is klaar voor derde prik: “We kunnen tot 2.500 vaccins per week zetten”

LeuvenHet Leuvense vaccinatiecentrum vond nieuw onderdak in Kinepolis in de Bondgenotenlaan en is nog niet van plan om de deuren snel te sluiten. Met de veelbesproken derde prik voor 65-plussers in het vooruitzicht zou dat ook geen optie zijn voor Eerstelijnszone Leuven. “Door de komst van het WK Wielrennen moesten we de Brabanthal verlaten en bij de keuze voor Kinepolis anticipeerden we al op de derde prik”, zegt voorzitter Bart Tirez.

1 reactie

 • monique liesenborghs

  4 maanden geleden
  Niet zo gemakkelijk te bereiken voor minder mobiele mensen.
 1. Pannenkoeken met zelfgemaakt ijs, appeltjes of advocaat? Bij deze zes zaken in Leuven en het Hageland vier je Lichtmis zoals het hoort
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Pannenkoe­ken met zelfge­maakt ijs, appeltjes of advocaat? Bij deze zes zaken in Leuven en het Hageland vier je Lichtmis zoals het hoort

  “Er is geen vrouwke zo arm, of ze maakt met Lichtmis haar panneke warm.” Volgende week woensdag, op 2 februari, is het Maria-Lichtmis en dat wordt uiteraard gevierd met pannenkoeken. Onze redactie zocht enkele leuke adresjes uit: zes koffiehuisjes, ijssalons en brasserieën in Leuven en het Hageland waar je terechtkan voor een klassieke pannenkoek of eentje met een upgrade. Kies jij voor de ‘Pinokkio’ of eentje met appeltjes en calvados? Of heb je toch liever een Amerikaanse pancake?
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.