Het wordt nog druk aan de Vaartkom in Leuven want de de 40ste toervaartreünie komt op bezoek.
Volledig scherm
Het wordt nog druk aan de Vaartkom in Leuven want de de 40ste toervaartreünie komt op bezoek. © Vertommen

Vaartkom in Leuven wordt centrum van pleziervaart: “We verwachten meer dan 60 boten”

LeuvenVan zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 mei wordt de Leuvense jachthaven het centrum van de pleziervaart met boten uit heel Vlaanderen, Nederland en Wallonië.

1 reactie

 • Roger Kerhove

  1 maand geleden
  Alles wat prestige uitstraalt is welkom in Leuven en hebben ze het geld ervoor , maar mensen met MS die binnen de 3 maanden hun flat moeten verlaten voor renovatie , daar is in Leuven geen plaats meer voor te duur . Mo je moest je schamen.
 1. Is Vlaams-Brabant klaar voor elektrische wagens? Leuven gaat alvast een netwerk van laadpalen uitrollen de komende jaren maar dat wordt een stevige uitdaging...
  PREMIUM
  Leuven

  Is Vlaams-Bra­bant klaar voor elektri­sche wagens? Leuven gaat alvast een netwerk van laadpalen uitrollen de komende jaren maar dat wordt een stevige uitdaging...

  De transitie naar elektrische mobiliteit is volop bezig en bedrijven moeten de motor worden voor die evolutie. Maar hoe zit het met de gewone man (en vrouw) in de straat? Polestar ging in een enquête bij 198 inwoners uit Vlaams-Brabant op zoek naar antwoorden nu één op vier mensen aangeeft dat hun volgende wagen niet op benzine of diesel zal rijden. Behoorlijk verrassende resultaten en dat dwingt de stad Leuven om een oplossing te zoeken voor het tekort aan laadpalen.