UZ Leuven biedt als eerste Belgische ziekenhuis telemonitoring via app aan
Volledig scherm
UZ Leuven biedt als eerste Belgische ziekenhuis telemonitoring via app aan © Wim Feyaerts

UZ Leuven eerste Belgische ziekenhuis dat patiënten met gehoorimplantaat digitaal kan opvolgen

LeuvenAls eerste Belgische ziekenhuis test het UZ Leuven sinds vandaag telemonitoring voor patiënten met een cochleair implantaat als behandeling voor ernstige gehoorschade. Door gebruik te maken van een app kunnen patiënten voortaan digitaal opgevolgd worden, waardoor ze minder vaak op controle hoeven te komen in het ziekenhuis.

0 reacties

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Ulrikes Dream: Levend en Luid!...Opgericht in berucht JH Clockwork maar 25 jaar later springlevend met live album: “We fungeerden als het huisorkest van de krakersbeweging”
  PREMIUM
  Leuven

  Ulrikes Dream: Levend en Luid!...Opgericht in berucht JH Clockwork maar 25 jaar later springle­vend met live album: “We fungeerden als het huisorkest van de krakersbe­we­ging”

  Wie herinnert zich nog het beruchte jeugdhuis Clockwork in Leuven? De leden van punkband Ulrikes Dream alvast wel want in dat zogenoemde ‘oord van verderf’ in de Boekhandelstraat vonden ze de anarchistische mosterd voor een muzikale carrière die ondertussen al 25 jaar op de teller heeft staan. “We gaan onze verjaardag vieren in jeugdhuis Sojo in Kessel-Lo met onze nieuwe plaat Levend en Luid”, aldus de leden van Ulrikes Dream.