Illustratie Leuvense Sint-Jansschool. Bezoek van reuzin Fiere Margriet in 2014.
Volledig scherm
Illustratie Leuvense Sint-Jansschool. Bezoek van reuzin Fiere Margriet in 2014. © Vertommen

Uniek in Vlaanderen: samenwerking tussen kleuterschool en kinderopvang om overgang minder bruusk te laten verlopen

LeuvenDe overgang van kinderopvang naar kleuteronderwijs is voor veel kleuters en ouders geen evidentie. Daar wil de Leuvense Sint-Jansschool nu een mouw aan passen. De school gaat nauw samenwerken met de kinderopvang en voor- en naschoolse verenigingen in de buurt. Een unicum in Vlaanderen. 

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Nieuwe vleugel Paridaens plechtig ingehuldigd: “Paridaens heeft bijgedragen tot mijn eigen geluk.”
  Leuven

  Nieuwe vleugel Paridaens plechtig ingehul­digd: “Paridaens heeft bijgedra­gen tot mijn eigen geluk.”

  Een plechtige inhuldiging loopt vaak achter op de feiten. De nieuwe vleugel van het Paridaens, met nieuwe multifunctionele lokalen, nieuwe labo’s en een nieuwe dakspeelplaats werd vlak voor december opgeleverd, maar het lintjesknippen was voor vandaag. Onder andere onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) nam het woord. “Ik ben de enige spreker die geen lief heeft overgehouden aan deze school.”