Regenboogvlag aan campus Gasthuisberg
Volledig scherm
Regenboogvlag aan campus Gasthuisberg © UCLL

UCLL hijst de regenboogvlag op alle campussen

LeuvenOp de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie (IDAHOT), vandaag dus, hijsen alle acht campussen van de hogeschool UCLL de regenboogvlag. De hogeschool schaart zich aldus achter de oproep om een halt toe te brengen aan geweld en discriminatie. 

0 reacties

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. UCLL-studenten ontwerpen educatieve zomerpakketten voor kansarme kinderen: “Waar uw wieg staat speelt helaas nog te veel mee.”
  Leuven
  1

  UCLL-studenten ontwerpen educatieve zomerpak­ket­ten voor kansarme kinderen: “Waar uw wieg staat speelt helaas nog te veel mee.”

  Met de zomervakantie in het vooruitzicht is het boeken toe voor alle leerlingen kleuter lager en middelbaar onderwijs. Maar voor kwetsbare kinderen is die zonnige zomerperiode vooral ellelang. Daar hopen 13 UCLL-studenten een mouw aan te passen. Met ‘Sunshine in a Box’ ontwierpen zij 100 dozen boordevol educatief materiaal. Kinderwerking Fabota mocht vandaag de dozen uitdelen.