Kroont OHL zich zondag tot kampioen van de Proximus League? Dit beeld van feestende supporters zullen we al zeker niet te zien krijgen want de titel vieren zoals anders is onmogelijk door de corona-epidemie.
Volledig scherm
Kroont OHL zich zondag tot kampioen van de Proximus League? Dit beeld van feestende supporters zullen we al zeker niet te zien krijgen want de titel vieren zoals anders is onmogelijk door de corona-epidemie. © Vertommen

Twintigtal Leuvense horecazaken zenden OHL-Beerschot uit: “Wees voorzichtig en vier veilig”

Nog voor de wedstrijd tegen Beerschot is gespeeld, heeft Oud-Heverlee al zekerheid over de promotie naar eerste klasse. Toch is er nog enig sportief belang want zondag wordt uitgemaakt wie zich tot kampioen van de Proximus League kroont. CEO Peter Willems van OHL dringt er nogmaals op aan bij de supporters om in de eigen bubbel te blijven voor de wedstrijd van zondagavond. “Wees voorzichtig en vier veilig”, klinkt het.

1 reactie

 • Roel HENDRICKX

  6 maanden geleden
  Leuvense politie onderschat supporters incl. op privédomein.Gelukkig mij geen zorg want geen interesse in sport.
 1. Extra maatregelen voor promotiefinale OHL-Beerschot: “Reservatieplicht in horecazaken en geen schermen op terrassen”
  PREMIUM

  Extra maatrege­len voor promotiefi­na­le OHL-Beerschot: “Reserva­tie­plicht in horecaza­ken en geen schermen op terrassen”

  Leuvens burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a) neemt bijkomende voorzorgsmaatregelen voor de promotiefinale van OHL tegen Beerschot. Die wedstrijd beslist over de promotie naar eerste klasse en wordt zondag zonder publiek gespeeld in het stadion van OHL. “Cafés die de match willen uitzenden, moeten dat verplicht melden en zich houden aan bijkomende maatregelen”, aldus Mohamed Ridouani (sp.a).
 1. Voorlopig weinig aanvragen van cafés om OHL-Beerschot uit te zenden: “Plaza kiest er bewust voor om het niet te doen”, zegt uitbater Karim Benjelloun
  PREMIUM

  Voorlopig weinig aanvragen van cafés om OHL-Beer­schot uit te zenden: “Plaza kiest er bewust voor om het niet te doen”, zegt uitbater Karim Benjelloun

  Voorlopig is er weinig animo bij de Leuvense cafés om OHL-Beerschot uit te zenden onder de voorwaarden die de stad Leuven gisteren bekend heeft gemaakt. Tot op heden zijn er nog maar enkele aanvragen binnengekomen bij de politie, al kan dat nog veranderen in de komende dagen. Eén bekend voetbalcafé op de Oude Markt kiest er alvast bewust voor om de promotiefinale niet uit te zenden. “Hoe moet ik kiezen wie wel binnen mag en wie niet?”, zegt uitbater Karim Benjelloun.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"